Changchun Realpoo Photoelectric Co., Ltd.
Changchun Realpoo Photoelectric Co., Ltd.
Aiga> Tala Fou> O le talosaga o le Convex Lens i le olaga
October 26, 2023

O le talosaga o le Convex Lens i le olaga

O le Convex tioata ua faia e tusa ai ma le mataupu faavae o malamalama malamalama. E i ai se tulaga ese. O le mafiafia o le ogatotonu vaega e sili atu le mafiafia nai lo le pito o le pito. Faʻatusatusa i le couccave tioata, e le gata i le sili atu o foliga, ae e lua foʻi le umi i se tasi e taulaʻi. E mafai ona iloga i le va o le mea moni ma le moni i totonu o le potu, o le fua o le mea e mafai ona iloga i le faʻaluaina o le umi o le umi, ma o loʻo iai foʻi le uiga o le mafaufau loloto.

O le mea sili ona taatele i le olaga, o le lepex tioata e faʻaaogaina lautele i vaega eseese o le ola, ma o loʻo maua ai le faigofie tele i o tatou olaga.

Convex tioata i totonu o tioata

I le itu faaonapo nei o le tamaoaiga maualuga karma star, a o le fiafia tagata i le maualuga e aumaia ai tekinolosi, latou te aumaia foi ni leaga tele i lo tatou tino. O matatioata o se tasi o latou. O le a tatou mauaina o mata tioata ua ola i nei aso. O ni mea e manaʻomia i aso taʻitasi e mafai ona vaʻaia i mea uma i Saina. I le tali lelei, faʻafiafiaga, ma le matua, o tatou mata e masani ona lofituina ma eseʻese o mafuaʻaga, ae mai mafuaʻaga o le a ese mai. Mai le vaʻaiga o le ituaiga mafuaʻaga mafuaʻaga, o mata e mafai ona vaevaeina i mhitoria. E le pei o Hyperropi, e manaʻomia e le Myopia se Coucve Leans, aʻo le Hyperopia e manaʻomia se convex tioata; Faʻalagolagogai i le faʻailoga o le faʻaleagaina, o le a i ai ni tikeri eseese, o loʻo fetaui ma le tele o eseʻese mafiafia.

E tusa ai ma manaʻoga o le olaga moni, o le convex tioata faʻaaogaina e le hyperonic mata mata ua paʻu i totonu o se faʻatusatusaga lelei ata. Na faʻasaga i mea filifilia i le retina o le matata o le tagata matau mata e ala i le faʻafouina o le convex tioata, ina ia onosaʻi ma le Presbyepedia mafai ona matauina manino mea mamao.

Convex len i microscope

Ina ia mafai ona matauina foliga o mea faitino i tua atu o le aotelega o le lavalava lavalava, o le a faʻaaoga e tagata se micros-mana microscope e matau ma faʻamaumau. O le galuega a le microscope o le faalauteleina o mea. O microscopes ma eseese faavaa o le a matauina mea o eseese ituaiga. Mai le uluaʻi Microscopia na atiaʻe e Kalila i le taimi nei microscope, alualu i luma i le saienisi ma tekeno ua manumalo ai i le vaega o le bozscope faalauteleina. Na matauina mea uma e mafai ona taunuʻu i le tapulaa, chenngdu ma o se meafaigaluega taua e suʻesuʻe ai le lalolagi iii.

O se mea taua o le microscope, o le convex tioata ua faʻapipiʻiina i le itu latalata i le mea ma le itu latalata i le mata i le microscope. O loʻo faʻaigoaina o latou o loʻo iai lenne ma le Matapi O le mataupu faavae o le faʻailoga faʻapitoa lea o le Convex tioata. A o le mea e matauina ai le mea o loʻo taofia i le ogatotonu o le tulaga, ona o le laititi o le umi o le faʻamoemoe, o le ata matauina o le tasi ma le lua taimi faʻatele i totonu Ata, ma o le ata tafailagi o loʻo i totonu o le faʻateleina o le mataina o le mata. , O le Lyepieve faaauau pea i luga-lalo faalauteleina o le ata tafailagi. Ina ua maeʻa le lua i le lua-i lalo faalauteleina, o le ata matautia luga o le tulaga ua faʻalauteleina agaʻi i luma, ma o le pito i fafo o le mea o loʻo mafai ona matauina manino.

Convex Leans i le faalauteleina tioata

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le tamaoaiga, faigofie le gaoa ua faasolosolo ona suia e le super-tech niniki faʻateleina o le tioata, ma faasolosolo ona atamai, e mafai ona faʻamalieina manaʻoga o tagata. Ae pe o se komepiuta faʻaaoga tioata tioata poʻo le tele o le tioata sili ona masani na faʻaaogaina, o le faʻavae autu o loʻo faʻaaogaina pea o se convex tioata e talafeagai tele i tioata uma. O le faʻaputuga faʻapuʻupuʻu o se faʻapitoa faʻaaogaina meafaigaluega i le olaga moni. E mafai ona faalauteleina mea laiti, ae ona o le umi o le taimi puʻupuʻu, naʻo le faʻateleina o mea i totonu o se taimi saʻo. Ma o lenei mamao e sili atu nai lo le tasi o le tasi le umi, ma o le faʻatusatusaga o le faʻatusa o le sili atu faʻalauteleina vineta. O le va o le va o le tioata faʻatelega ma le mea o loʻo latalata mai, o le faʻatelega e sili atu. O le mafuaʻaga, o le mamao e laititi atu nai lo le umi o le umi o le tioata faʻalauteleina pe a vaʻai i le taimi latalata. I tua o lenei mea, o le mamao le mea e faʻateleina ai le tioata mai le mea o le a sili atu ona leaga le faʻateleina o le aofaʻi o le a iai. I nisi o atinaʻe, ina ia mafai ai ona manino le tulaga maualuga o mea laiti, e pei ona sa vaʻaia vaega laiti o Bangutu o meaola uma, e vaʻaia ai ni pulati laʻititi.

Convex Lens i le poloketi

E tatau ona avea tagata faatumu meatotino mo kamupani tetele a kamupani, kamupani pulega, aʻoaʻoga, tota ma isi alamanuia. Ina ia mafai ona faalauteleina aitema o loʻo taʻu mai e tagata uma mo le toʻatele o tagata e matamata, e masani ona filifili tagata e faʻaaoga se poloketi. O le faʻavae o le poloketi o le tuʻuina lea o le mea i le va o le tasi ma le lua taimi o le aofaʻi o le vaega o le Convex Leans e mafai ona tasi i le lua taimi. O le ata faaupufai e mafai ona faalauteleina i le va o le tele o le tele o le tino, ona oso ai lea o le ata o le masani o le vine o le vaalele. Ina ia mafai ona ausia le sili sili ona lelei le aoga, aua o le tulaga ua faʻasaʻoina, o le le mautonu o tioata na o le suia o le mamao i le va o le faʻataʻitaʻiga aoga. I totonu o le mamao o le tasi i le lua taimi o le umi o le umi, o le latalata o le tioata o le convex tioata o loʻo i le tulaga, o le sili atu o le faʻalauteleina o le faʻateleina o le a iai. Faʻaola, le umi o le mamao, o le leaga o le faʻatauga o le a iai.

O Le Chevex Gen o loʻo i ai le aoga o le mafai ona faʻalauteleina ma ua faʻaaogaina i pisinisi eseese i le olaga moni. Ina ia mafai ona faʻaali atu ia te oe le lautele talafeagai o convex tioata, o lenei tusi e ese ai itu uʻu o loʻo faʻavaeina i le olaga, e taua i le gaʻo

convex lens

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu